Retourneren

Retourneren / herroeping
U heeft het recht uw aankoop tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om het product terug te sturen. U krijgt bij volledige annulering het volledige orderbedrag inclusief de eventueel betaalde verzendkosten bij aankoop gecrediteerd. Bij gedeeltelijke annulering worden de geretourneerde producten exclusief de verzendkosten gecrediteerd.

De kosten die u maakt om de bestelde producten van u naar ons (Dutch Bow Store) te sturen zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, wordt van u verwacht dat het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pijlenboogkopen.com. Nadat u ons schriftelijk (mag ook per e-mail) te kennen heeft gegeven dat u uw order wilt annuleren zullen wij er zorg voor dragen dat u binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag retour heeft ontvangen, mits het door u bestelde in goede orde retour is ontvangen door ons.

U kunt ook gebruikmaken van ons modelformulier voor herroeping.