• Snelle levering
    • Veilig betalen
    • Niet goed geld terug
    • Persoonlijk advies

ALLES VOOR DE BEGINNENDE EN
GEVORDERDE BOOGSCHUTTER!

Archery Tag / Archery Attack


Bekijk hier ons Archery Tag assortiment
Of bel 0317-747103 voor meer info

Archery Tag® of Archery Attack is de game die sinds een aantal jaren aan populariteit toeneemt! Het is de spannende combinatie van trefbal en boogschieten. Boogschieten is razend populair in Nederland dankzij films als Arrow, The Hunger Games en boeken als "De Grijze Jager". Profiteer als evenementenorganisatie, camping, of activiteitencentrum van de populariteit van dit nieuwe fenomeen!

Wat is Archery Tag® of Archery Attack

Het is eigenlijk een soort trefbal maar dan met pijl en boog. Met een pijl en boog met speciale pijlen schiet men op elkaar! Deze pijlen zijn zo gemaakt dat je elkaar geen pijn doet en dus veilig op elkaar kunt schieten. Wel heb je een masker nodig dat vergelijkbaar is met een paintball masker om te voorkomen dat pijlen het gezicht raken. Daarnaast raden wij aan om een minimale afstand van 10 meter te hanteren tussen de schutters onderling. Door een parcours uit te zetten en obstakels te installeren kun je dit spel nog leuker en spannender maken!

Wat heb je nodig?

Boog
Wij bieden speciaal voor deze tak van sport een boog voor volwassenen en voor kinderen. Deze onbreekbare en onderhoudsvrije boog is geschikt voor linkshandigen én rechtshandigen wat weer scheelt in de aanschaf van het aantal bogen.

Pijlen
Omdat je op elkaar schiet heb je veilige pijlen nodig. Onze pijlen zijn gemaakt van speciale materialen waardoor dat veilig kan. De punten zijn vervangen door dikke schuimrubber doppen in combinatie met een verend rubberen deel. Hierdoor wordt de impact van de pijl flink vermindert. Wel raden we aan om de minimale afstand van 10 meter in acht te nemen

Maskers
Om het gezicht en de ogen te beschermen, bieden wij een speciaal soort verstelbare gelaatsmaskers die zowel voor volwassenen als kinderen geschikt zijn! Deze maskers beschermen de ogen en het gezicht.

Armbeschermers
Om veilig aan de slag te gaan met Archery Tag®/Archery Attack is het ook belangrijk om gebruik te maken van armbeschermers. Deze beschermers zorgen ervoor dat je geen blauwe plekken krijgt als de pees van de boog tegen je onderarm slaat bij het schieten van de pijl.

Wil je weten welke spullen je het beste kunt kopen om op een veilige manier om te gaan met Archery Tag®/Archery Attack? Neem dan snel contact met ons op!