• Snelle levering
    • Veilig betalen
    • Niet goed geld terug
    • Persoonlijk advies

ALLES VOOR DE BEGINNENDE EN
GEVORDERDE BOOGSCHUTTER!

White Feather ILF Handle Lark Essential

€ 174,95

BEKIJK ALLE PRODUCTEN VAN
Gratis verzending bij bestellingen boven 100
Kosteloos retourneren binnen 30 dagen
Klanten beoordelen ons met een 9.3
Productinformatie "White Feather ILF Handle Lark Essential"

Zeer fraai en super veelzijdig ILF middenstuk van White Feather. De Lark Essential is 19 inch lang waardoor het mogelijk is om een boog samen te stellen van 60 tot 64 inch lengte (afhankelijk van de lengte latten). Dit betekent dus dat de boog voor vrijwel alle traditionele schutters passend te maken is.

Het middenstuk is een combinatie van gelamineerd hard rock maple en carbon, met een matte finish. Zo heeft het niet alleen een mooi uiterlijk, maar is hij ook nog mega sterk. De grip ligt comfortabel in de hand en is tevens ontwikkeld voor een zo ergonomisch mogelijke houding. Zal worden geleverd met Allen Key en Sleeve.

Specificaties White Feather Lark Essential ILF Handle:

Lengte: 19"
Materiaal: Hard rock maple (esdoorn) en Carbon
Limb Fitting: International Limb Fitting (ILF)
Grip: Pistol grip
Gebruik: RH of LH

Aandachtspunten ILF latten:

Alle ILF latten passen op dit middenstuk, ook latten die gebruikt worden op Olympische Recurve bogen. Let er echter op dat de trekgewichten van dit soort bogen doorgaans gemeten zijn op een 25 inch middenstuk, tenzij anders aangegeven. Als uitgangspunt kan genomen worden dat het trekgewicht 1 LBS per inch korter toeneemt. Een 30 LBS lat zal op een 19″ middenstuk dan circa 36 LBS produceren.

De meeste latten zijn beschikbaar in 3 maten (short, medium en long). Deze White Feather Lark Essential is 19 inch, de volgende combinatie zijn mogelijk om een bepaalde lengte boog te creëren:
Short latten: 60 inch boog
Medium latten: 62 inch boog
Long latten: 64 inch boog

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.