• Snelle levering
    • Veilig betalen
    • Niet goed geld terug
    • Persoonlijk advies

ALLES VOOR DE BEGINNENDE EN
GEVORDERDE BOOGSCHUTTER!

WNS Explore Basisset Recurve

€ 344,95

Keuzeopties in deze set:
Als u er voor kiest de boog schietklaar te laten maken, dan zorgen wij voor de juist latuitlijning en tillerinstellingen. Ook worden de button en de oplegger in de juiste basissetup geplaatst. Ook wordt de pees voorzien van een geknoopt nockpunt.
Deel uw configuratie
BEKIJK ALLE PRODUCTEN VAN
Gratis verzending bij bestellingen boven 100
Kosteloos retourneren binnen 30 dagen
Klanten beoordelen ons met een 9.3
Productinformatie "WNS Explore Basisset Recurve"
Met de WNS Basisset kun jij de volgende stap zetten in het handboogschieten! Alles om te leren en groeien in deze sport zit in deze set (m.u.v. een tab en armbescherming). 

Het WNS Explore middenstuk en de WNS Explore W1 latten zijn een degelijke keus voor het begin van jouw carriere in de handboogsport en geven jou vertrouwen richting de wedstrijden. Met de mooie Avalon rugtas kun je lopend, met de fiets of in de auto naar de training zodat je geen excuus meer hebt om niet te gaan.

Wat zit er allemaal in deze set: 
- WNS Explore DX Riser
- WNS Explore W1 latten
- Fast Flight Pees
- Avalon Button
- Hoyt Super Rest
- Avalon Classic First Recurve Vizier
- Avalon Tyro Stabilisator
- Black Eagle Intrepid carbon pijlen (4x)
- Boogstandaard
- Avalon Spankoord
- Avalon Classic Rugtas

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Ook handig:

Bohning Tex-Tite Peeswax
Peeswax Handige peeswax voor het conserveren van je pees. Zodra de pees gaat pluizen is het raadzaam om deze in te vetten met peeswax. Ook helpt het om om de pees een aantal slagen gedraaid te houden. Deze peeswax is speciaal ontwikkeld voor synthetische pezen zoals pezen van Dacron of Fastflight. Ook geschikt voor kruisbogen.
€ 3,75
Avalon Peeshaak
Onmisbaar voor iedere boogschutter. Een Peeshaak is een handig hulpmiddel om snel even de peeshoogte te bepalen van je boog (afstand tussen diepste punt van het handvat en de pees). Daarnaast is een peeshaak een handig stukje gereedschap bij het plaatsen van een nokpunt op de pees. Goede peeshaak voor een goede prijs! Let op, de kleur van de peeshaak kan variëren.
€ 7,95
Avalon Classic Heupkoker
De Avalon Classic heupkoker is een net iets uitgebreidere heupkoker dan de basic versies. Hij is voorzien van een groot vak op de koker zelf en een klein zijvak op de riem. In de koker zitten 3 buizen. Hierdoor kun je je pijlen netjes sorteren en hangt hij netjes in balans. Er is ruimte voor ongeveer 18 pijlen. De Avalon Classic heupkoker wordt standaard geleverd met een heupriem en is leverbaar in zowel een links- als rechtshandige variant. Daarnaast zijn er ontzettend veel verschillende kleuren waardoor er voor ieder wel een favoriet bij zit. Eigenschappen Avalon Classic Heupkoker: Lengte: circa 50cm Zowel voor links als rechtshandige schutters verkrijgbaar Ruime keuze aan kleuren Wordt geleverd inclusief riem
€ 22,95
Avalon Classic Recurve tab
Zeer kwalitatieve tab van Avalon. Deze tab heeft een verstelbare kinsteun, vingerspreider en kan worden voorzien van een verstelbare pinksteun. De finger spacer is lekker dik waardoor de vinger goed uit elkaar gehouden worden. Eigenschappen Avalon Classic Recurve tab: Materiaal: aluminium en premium leerInclusief: Kinsteun, pink steun, vingerspreiderOnderdelen verstelbaar Maten en kleuren: XS (Groen) S (Goud of paars) M (Zilvergrijs of rood) L (Zwart of blauw) XL (Zilvergrijs)
€ 15,50
Legend Archery Armbeschermer XT
Deze Legend Archery Armbeschemer is gemaakt van kwalitatief EVA Foam wat zorgt voor een mooie pasvorm rond de arm. Dit soort foam wordt voor veel doeleinden gebruikt en vormt van nature mooi de contouren van het lichaam, ideaal dus voor een comfortabele armbeschermer. In de armbeschermer zijn openingen gelaten wat weer zorgt voor een goede ventilatie, ook dit komt het comfort ten goede. De dikke laag foam te gebruikt is zorgt naast comfort uiteraard ook voor optimale bescherming bij het eventuele raken van de arm.De XT Armbeschermer is gemakkelijk om en af te doen met de clips waarmee deze vast zit, speciaal uitgezocht om het extra gemakkelijk te maken. Verkrijgbaar in twee maten (small en Medium) is deze Legend Armguard voor iedereen geschikt.Eigenschappen Legend Archery Armbeschermer XT:Materiaal: EVA FoamSluiting: ClipsAfmetingen Small: 15 x 6 cmAfmetingen Medium: 20 x 8 cm
€ 9,95