• Snelle levering
    • Veilig betalen
    • Niet goed geld terug
    • Persoonlijk advies

ALLES VOOR DE BEGINNENDE EN
GEVORDERDE BOOGSCHUTTER!

Bitzenburger Fletching Jig

5 ( 1 Beoordeling )
Model

€ 139,95

BEKIJK ALLE PRODUCTEN VAN
Gratis verzending bij bestellingen boven 100
Kosteloos retourneren binnen 30 dagen
Klanten beoordelen ons met een 9.3
Productinformatie "Bitzenburger Fletching Jig"

De Bitzenburger Fletching Jig is al meer dan 50 jaar de meest gebruikte verenzetter door professionals, ook de door ons gemaakte custom pijlen worden hiermee gemaakt. Plak je eenmaal met deze verenzetter dan zul je nooit meer anders willen!

De uit metaal gegoten houder heeft een grote magneet, staat zeer stevig en werkt daardoor zeer prettig. De metalen klem is zeer degelijk, sluit fantastisch, lijmresten zijn gemakkelijk te verwijderen en is geschikt voor alle soorten natuurveren en vanes. Met deze verenzetter haal je een stuk pure kwaliteit in huis!

Geschikt voor alle maten nokken en schachten die er maar te krijgen zijn. De grote draaiknoppen boven en onder zorgen ervoor dat het instellen van de juiste hoek zeer gemakkelijk gaat of het nu gaat om recht of offset, alles is binnen een paar seconden instelbaar. Doordat de klem in een hoek van 45 graden staat heb je altijd goed zicht op de schacht. Instelbaar voor 3 of 4 veren.

De Bitzenburger Fletching Jig wordt geleverd met inbussleutels en gebruiksaanwijzing.

Klemmen, recht of helical, zijn ook los te bestellen.

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


2 februari 2024 16:56

Lekker eenvoudig veren plakken

Fijn dit apparaat. Eenvoudig in te stellen. Bij mij stond hij al meteen goed :-) Handleiding is in het Engels maar ik heb hem vertaald, als iemand interesse heeft meldt het de Dutch Bow Store. Ontvet de schacht van je pijl. Zet de veer in de klem. Zet de klem op de onderkant van de verenplakker en beweeg deze naar de schacht. De krachtige magneet houdt de klem vast. 1 minuut wachten (droogtijd bij Bearpaw secondenlijm) en met 1 klik ga je naar de volgende plaats van de veer. Kind kan de was doen :-)